gtogg_tv's Streambadge

Facebook oldaldoboz

Freeze

Játékok, filmek, ázsia és közös hajtépés

Nobody mov!e

Nincs megjeleníthető elem

GTOGG

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tks

Powered by SpreadIt

Thimbleweed Park – így szerepelhetsz te is a játékban

2016.08.26. 00:14 Dorkaaa

thimblescreen10.png


A Monkey Island atyjaként számon tartott Ron Gilbert jövőre megjelenő, Thimbleweed Park névre keresztelt point and click kalandjátéka új előzetessel rukkolt elő – középpontban ezúttal egy egykoron sikeres párnagyár örököse, Delores áll. Akadnak itt azonban egyéb érdekes szerzetek is: egy bohóc, ki egy titokzatos átok révén képtelen levenni bohócruháját, valamint egy szellem, aki éppenséggel pont arra nem emlékszik, hogyan is keveredett ide – s ezzel csupán a felszínt súroltuk. A játék tehát fejest ugrik a természetfelettibe, mindezt pedig a friss előzetes is demonstrálja – ajánljuk minden nosztalgiázni kívánó kalandjáték-veterán figyelmébe.

Ez azonban nem minden, aki ugyanis kellően kreatívnak érzi magát, akár be is kerülhet a játékba. Nos, többnyire. A dolog lényege, hogy a játékban szereplő könyvtár számos könyvéhez két oldalas hangulatszövegnek is kellene párosulnia, a fejlesztők pedig úgy gondolták, rábízzák a rajongókra a feladat egy részét: aki megfelel a hivatalos oldalon közzétett kritériumoknak, az megjelenéskor viszont láthatja majd rövid irományát Thimbleweed Park könyvtárának polcain.

Forrás: GTOGG.com

Kövess minket Facebookon, Twitchen, YouTuben vagy Instagramon!

Szólj hozzá!

Címkék: retro előzetes játék trailer kalandjáték point and click Monkey Island

gtogg_tv's Streambadge

A bejegyzés trackback címe:

https://gtogg.blog.hu/api/trackback/id/tr8811652818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása