gtogg_tv's Streambadge

Facebook oldaldoboz

Freeze

Játékok, filmek, ázsia és közös hajtépés

Nobody mov!e

Nincs megjeleníthető elem

GTOGG

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tks

Powered by SpreadIt

Angyalok és Démonok - Ilyen volt az AnimeKarácsony

2014.12.16. 16:50 Lonestarr

Szinte elönt bennünket a boldogság, amikor a légtérbe belépve s a forgatagban kissé megfagyva a következő látvány fogad: japán anime-világból csöppent karakterek együtt pózolnak pár Jedi lovaggal, Amerika Kapitánnyal és Zsákos Bilbó bandájával...Örömmel detektáljuk, hogy a mesefigura-kultúrák találkozásából ily módon nagyon is szórakoztató, világbékéért kiáltó esemény lesz, és belevetjük magunkat a tömegbe.

10828009_585877734889729_8525810380092096033_o.jpg

Vasárnap immáron sokadik alkalommal került megrendezésre a MondoCon szervezésében az AnimeKarácsony nevezetű rendezvény, amelyre idén kb. 6500 látogató volt kiváncsi. Lehetett versenyezni jelmezzel, tánccal,, manga-figurákkal fotózkodni, a fél fizetést elkölteni könyvekre, karácsonyi ajándékokra és mindenféle geek cuccokra, vagy csak hallgatni a nagyszínpadon okos emberek előadásait. De természetesen a nap sztárjai -ahogy az lenni szokott- a cosplayerek voltak. Minden mennyiségben.

Mert valljuk be őszintén, kedvenc fiktív karakterünk bőrébe bújva menekülni a világ elől jó.

És persze vannak olyanok is, akiket elkerült a fent említett boldogság, pedig ott voltak az AnimeKarácsonyon. Nekik ajánljuk ezt és ezt a beszámolót. A képeket pedig mindenkinek. Aki szeret egy kicsit kibújni a hétköznapok szürkeségéből...

 

Te tudod már, hogy mi az a GTOGG? Kémkedj utánunk Facebookon!

Szólj hozzá!

Címkék: cosplay Anime Mondocon GTOGG Anime Karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gtogg.blog.hu/api/trackback/id/tr866987927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása