Facebook oldaldoboz

Freeze

Játékok, filmek, ázsia és közös hajtépés

Nobody mov!e

Nincs megjeleníthető elem

GTOGG

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tks

Powered by SpreadIt

Knock-Knock! – Képes vagy túlélni hajnalig?

2013.10.20. 21:41 Dorkaaa

Ezek a dögök képesek kiégetni az izzókat!

Nyakunkon a Halloween, amikor nincs is jobb tevékenység, mint bezárkózni a szobába, és előkapni egy jó kis indie horrort. Csak úgy. Mert félni jó:)

Szóval. Várd meg, míg leszáll az éj és egyedül leszel a lakásban, kapcsold le a villanyt és próbálj meg túlélni hajnalig, miközben a legrosszabb rémálmaid elől menekülsz. Valahogy így lehet legegyszerűbben jellemezni az orosz Ice-Pick Lodge által idén október 4-én a Steamen kiadott indie-horror játékot. Ha egyáltalán létezik egyszerű jellemzése ennek a minden tekintetben különleges játéknak, ami magában foglal egy kis akciót, túlélést és horrort, de egyetlen jellemzés sem tudja visszaadni igazán a játék hangulatát. Próbáld ki! Vajon téged is elkap az őrület?

Videó, leírás, képek a furcsa hajú, karikás szemű pasas horrorkalandjáról a GTOGG.com-n.

Knock-knock indie horror GTOGG

Szólj hozzá!

Címkék: indie játék horror dark Halloween GTOGG

gtogg_tv's Streambadge

A bejegyzés trackback címe:

https://gtogg.blog.hu/api/trackback/id/tr985589961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása