gtogg_tv's Streambadge

Facebook oldaldoboz

Freeze

Játékok, filmek, ázsia és közös hajtépés

Nobody mov!e

Nincs megjeleníthető elem

GTOGG

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tks

Powered by SpreadIt

Nyuszilányok, erdei tündék és szellős páncélok - jelmezparádé a MondoConon

2015.07.15. 18:00 Dorkaaa

Hétvégén ismét ellepték a mindenféle mesefigurának öltözött geekek a Hungexpo területét, több ezren bújtak japán animekarakterek bőrébe, de voltak Disney-hősök, Hollywoodi sztárimitátorok is szép számmal.

Kameránkkal mi is hömpölyögtünk a tömegben, találkoztunk többek közt egy bozótvágó Witcherrel, repülő Katarinával, asszisztálunk egy orrpiercing-műtéthez a füvön, szemeink előtt megjelent Perselus Piton személyesen, találtunk egy megfáradt faunt a bokrokban és szemtanúi lehettünk Tamás, a bárd spirituális felemelkedésének... Tehát - mondhatni -  egy percig sem unatkoztunk. (Tormentor szürreális kalandjait részletesen itt olvashatjátok.)

Az embermassza tiri-tarka színkavalkádot sugárzott magából, de talán sikerült elkapni pár igazán remek cosplayt. Íme a velünk szembejött legjobbak:

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Te tudod már, hogy mi az a GTOGG? Kémkedj utánunk Facebookon!

Szólj hozzá!

gtogg_tv's Streambadge

A bejegyzés trackback címe:

https://gtogg.blog.hu/api/trackback/id/tr477630524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása