Facebook oldaldoboz

Freeze

Játékok, filmek, ázsia és közös hajtépés

Nobody mov!e

Nincs megjeleníthető elem

GTOGG

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tks

Powered by SpreadIt

A szoknyavadász Alien

2015.03.21. 15:12 Dorkaaa

Az úgy történt, hogy egy tavalyi animetalálkozón kedvenc Alienünk pórázát egy kicsit hosszabbra engedtük a kelleténél, a közönség pedig teljes mértékben elvette a bestia eszét. Vagy fordítva:)

Havasi Kristián lassan 4,5 éve készít jelmezeket, jár velük különböző rendezvényekre, tagja a Gyűrűk Ura Cosplay Club-nak. Jelen Alien cosplay kb. fél év alatt készült el, érdekessége, hogy nulla forintból, csupa "hulladék" alapanyagból lett összerakva. Vászon, fém, polifom, ragasztószalag, minden alkatrész 1 éves kitartó gyűjtőmunka eredménye.

Látva elsöprő sikerét, talán mindenkiben felmerül a kérdés: vajon "lehet-e cosplayerkedéssel csajozni". Nos, az ő válasza: nem. Szerintünk ezt mindenki döntse el maga. ;)

Íme a Monster, avagy a legbarátságosabb Alien, cuki képsorok, világbéke és nagyon sok free hug: 

 

 Te tudod már, hogy mi az a GTOGG? Kémkedj utánunk Facebookon!

1 komment

Címkék: videó fesztivál cosplay Alien Mondocon GTOGG

A bejegyzés trackback címe:

https://gtogg.blog.hu/api/trackback/id/tr467288901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása