Facebook oldaldoboz

Freeze

Játékok, filmek, ázsia és közös hajtépés

Nobody mov!e

Nincs megjeleníthető elem

GTOGG

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Tks

Powered by SpreadIt

Nyuszilányok, erdei tündék és szellős páncélok - jelmezparádé a MondoConon

2015.07.15. 18:00 Dorkaaa

Hétvégén ismét ellepték a mindenféle mesefigurának öltözött geekek a Hungexpo területét, több ezren bújtak japán animekarakterek bőrébe, de voltak Disney-hősök, Hollywoodi sztárimitátorok is szép számmal.

Kameránkkal mi is hömpölyögtünk a tömegben, találkoztunk többek közt egy bozótvágó Witcherrel, repülő Katarinával, asszisztálunk egy orrpiercing-műtéthez a füvön, szemeink előtt megjelent Perselus Piton személyesen, találtunk egy megfáradt faunt a bokrokban és szemtanúi lehettünk Tamás, a bárd spirituális felemelkedésének... Tehát - mondhatni -  egy percig sem unatkoztunk. (Tormentor szürreális kalandjait részletesen itt olvashatjátok.)

Az embermassza tiri-tarka színkavalkádot sugárzott magából, de talán sikerült elkapni pár igazán remek cosplayt. Íme a velünk szembejött legjobbak:

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Te tudod már, hogy mi az a GTOGG? Kémkedj utánunk Facebookon!

Szólj hozzá!

gtogg_tv's Streambadge

A bejegyzés trackback címe:

https://gtogg.blog.hu/api/trackback/id/tr877630524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása